Asiakaspalvelu

Usein kysytyt kysymykset

Talvella suositellaan käytettäväksi Teho-Kalustopesua, se irrottaa tehokkaasti maantiesuolat ja jäänsulatteiden aiheuttamat liat.

Pesuainetta on todennäköisesti käytetty liikaa. Kannattaa aina käyttää vain sen verran pesuainetta, kun etiketissä suositellaan. Esim. Sininen yleispesuaine annostellaan 25 – 50 ml / 10 L vettä. Eli ämpärilliseen vettä riittää 1 – 4 korkillista (mikäli kyseessä on 5 litran kanisteri) pesuainetta. Pese lattiat pelkällä vedellä, niin saat raidat pois.

Vahvasti emäksinen pesuaine toimii varmasti. Esim. Ipron Rasvanpoistolla pannusta tulee kuin uusi. Litran termospannuun 9 dl vettä ja 1 dl rasvanpoistoa, anna vaikuttaa muutama tunti, pese pannu ja huuhtele hyvin. Pese pannu vielä varmuudeksi tavallisella astianpesuaineella, jotta rasvanpoisto on varmasti saatu pannusta pois. Tätä on kysytty niin paljon, että teemme tästä YouTube videon.

Se onnistuu kyllä, se on yksi meidän tarjoamista palveluista. Ota yhteyttä ja valitaan sinulle sopivat tuotteet.

Ei tarvitse remontoida ainakaan lian takia. Tähän toimii vahvasti emäksinen Ipron Rasvanpoisto josta on myös tulossa YouTube video!

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä ja ratkaistaan ongelmasi.

Jätä viesti, otamme yhteyttä.

Voit myös soittaa. 041-362 4709

Osoite

Portaan teollisuustie 11, 14700 Hauho

Sähköposti

info@ipron.fi

Puhelinnumero

041-3624709